avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2015...ADMITERE!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2015...ADMITERE!!!

Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit si sa reusim sa fim admisi...nu cred in vorba "a doua oara va fi cu noroc",vreau si pot sa reusesc din prima desi stiu ca va fi un drum lung!!!
Sunt studenta in anul 3,i-mi doresc enorm o cariera in magistratura,daca mai sunt persoane care vor sa dea admiterea la inm in 2015 le invit aici sa dezbatem impreuna,sa ne ajutam reciproc si sa invatam!!!
Orice informatie venita din partea voastra va ajuta enorm!!!
Haideti sa punem burta pe carte!!!
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
madalinaflo, utilizator
iuli_c a scris:

madalinaflo a scris:

_Fleur_ a scris:

madalinaflo a scris:

infractiunea de loviri sau alte violente;
a.nu se pedepseste in forma tentativei
b.este susceptibila de a fi realizata in forma continuata
c.are ca urmare imediata o stare de pericol pt sanatatea sau integritatea fizica a pers

b

barem a dar eu as lua si b

era si un ex pt b-un ,,smecher,,care isi ,,altoia,, colegii de serviciu cu cate o palma ,zilnic,pt a-i tine ,,la respect,,

deci e corect si b,nu?
iuli_c a scris:

madalinaflo a scris:

_Fleur_ a scris:

madalinaflo a scris:

fapta pers care imbranceste victima provocand caderea acesteia si,pe cale de consecinta,leziuni traumatice pt a caror vindecare sunt necesare intre 89 si 91 zile ingrijiri medicale constituie inf de:
a.loviri sau alte violente
b.vatamare corporala
c.vatamare corporala din culpa

b

barem a

aici se merge pe in dubio pro reo (se face incadrarea pe 89 de zile)

da,adica se ia incadrarea cea mai favorabila
madalinaflo a scris:

iuli_c a scris:

madalinaflo a scris:

_Fleur_ a scris:

madalinaflo a scris:

infractiunea de loviri sau alte violente;
a.nu se pedepseste in forma tentativei
b.este susceptibila de a fi realizata in forma continuata
c.are ca urmare imediata o stare de pericol pt sanatatea sau integritatea fizica a pers

b

barem a dar eu as lua si b

era si un ex pt b-un ,,smecher,,care isi ,,altoia,, colegii de serviciu cu cate o palma ,zilnic,pt a-i tine ,,la respect,,

deci e corect si b,nu?

da. poate fi continua, dar si continuata.
iuli_c a scris:

madalinaflo a scris:

Conducatorul unei masini care,in stare de ebrietate,accidenteaza mortal o persoana:
a.nu va ras penal daca se constata vina exclusiva a victimei
b.va ras pt ucidere din culpa prevazuta de art 192,alin 1,daca fapta nu este savarsita pe un drum public
c.nu va ras penal,daca victima a fost impinsa de catre un tert in fata masinii

b
la c ma gandesc ca o sa raspunda pt conducerea in stare de ebrietate
tot la c ala cu masina nu raspunde in raport cu victima pt ca raspunde tertul (pt omor)
tot la fel de bine pt c poate sa nu raspunda nici pt ebrietate dc nu e pe un drum public
nu va mai ganditi la,,vina exclusiva,,ca nu are nimeni ,,vina,,pt omorul tertului:)
aveti dreptate cu ebrietatea ...nu mai apare in noua reglementare (336 cp)

deci, cum? iarta ma, nu stiu daca sunt singura de pe aici, dar nu ti inteleg formularile. propozitiile n au niciun sens. noi vorbeam de ce nu e A. mai ales cand in carte scrie negru pe alb ca vina exclusiva inlatura tipicitatea. despre asta vorbeam. poti sa explici de ce nu e si A? doar despre A.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2014
Nicoleeta, utilizator
,,nu stiu daca sunt singura de pe aici, dar nu ti inteleg formularile. proprozitiile n au niciun sens.,,
probabil daca ai fi mai eleganta in abordari ai avea mai mult de castigat........asta cred ca o intelegiX-(

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2016 Deacon Deacon Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)