avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2015...ADMITERE!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2015...ADMITERE!!!

Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit si sa reusim sa fim admisi...nu cred in vorba "a doua oara va fi cu noroc",vreau si pot sa reusesc din prima desi stiu ca va fi un drum lung!!!
Sunt studenta in anul 3,i-mi doresc enorm o cariera in magistratura,daca mai sunt persoane care vor sa dea admiterea la inm in 2015 le invit aici sa dezbatem impreuna,sa ne ajutam reciproc si sa invatam!!!
Orice informatie venita din partea voastra va ajuta enorm!!!
Haideti sa punem burta pe carte!!!
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
madalinaflo, utilizator
madalinaflo a scris:

se poate dispune renuntarea la aplicarea PEDEPSEI:
a.daca inf pt care a fost anterior condamnat inculpatul a fost amnistiata postcondamnatoriu
b.daca inculpatului i-a fost aplicata in ultimii doi ani anteriori dispunerii judecatii de catre jud de cam preliminara pt o infractiune comisa in minorat o masura educativa neprivativa de libertate
c.chiar daca inculpatul s-a judecat potrivit prcedurii abreviate a recunoasterii invinuirii

AC zic
madalinaflo a scris:

amanarea aplicarii pedepsei nu se poate dispune niciodata cu privire la:
a.o pedeapsa principala pe langa care s-a stabilit pedeapsa complementara a degradarii militare
b.pedeapsa amenzii pt care s-a dispus executarea prin munca nerenumerata in folosul comunitatii
c.o pers care a mai fost anterior condamnata pt o infractiune din culpa

B
la prima udroiu da corect c dar e clar si a iar la a doua baremul e ab Niko,astept explicatii ca mor
voi intrati in grupul de pe fb?pfff,intra in niste polemici de mai rau te incurca...
madalinaflo a scris:

la prima udroiu da corect c dar e clar si a iar la a doua baremul e ab Niko,astept explicatii ca mor
voi intrati in grupul de pe fb?pfff,intra in niste polemici de mai rau te incurca...

are dreptate, m am grabit. degradarea se poate aplica cand pedeapsa stablita e de minimum 5 ani (cu toate conditiile aferente), iar noi avem amanare, despre care stim ca treb sa fie pedeapsa aplicata mai mica de 2 ani.
nu greseste el chiar tot timpul. deci asa e, niciodata cand se da degradare, ca e inchisoarea asta minima.
ps: nu pot pe facebook. adica, chiar nu pot, daca ma intelegi :))
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
Nicoleeta, utilizator
merciiiiiiiii

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2016 Deacon Deacon Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)