avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vacanta judecatorilor!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vacanta judecatorilor!

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti si mie in ce perioada este vacanta de vara a judecatorilor.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: marcela31 , utilizator 17:24, 22 Aprilie 2009
In general, vacanta judecatoreasca este in lunile iulie-august, insa pentru infractiuni si alte cauze urgente sunt termene si in aceste luni. De fapt, exista un judecator de serviciu care solutioneaza aceste cauze in lunile de vacanta.
Incercati sa terminati procesul mai repede daca se poate.
Acest lucru presupune sa il deschideti mai inainte si cat mai repede.
Vacanta de vara judecatoreasca este cuprinsa in perioada 01.07 - 01.09 a fiecarui an.
In aceasta perioada se vor judeca doar cauzele cu arestati si cauzele urgente: contestatii la executare, pensii de intretinere, ordonante presedintiale etc. ;)
Multumesc frumos pentru lamuriri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanta judecatorilor??? honey_geoo honey_geoo buna ziua! as dori sa stiu in ce perioada iau judecatorii vacanta in cazul in care doresc sa deschid un proces, o pot face sau deja au luat vacanta? (vezi toată discuția)
Poate fi modificata o cerere de drept comun in ordonanta presedintiala? kik101 kik101 Am introdus o actiune pe fond in vederea suplinirii consimtamantului paratului pentru a calatori cu minorul in strainatate in luna septembrie. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere g.corina g.corina buna seara, 1. incepand cu ce data se intra in vacanta la judecatorie ? 2. se poate acorda pensie de intretinere ptr copil, procentual ? nu suma fixa, in ... (vezi toată discuția)