avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva rezolutiei - desfasura judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva rezolutiei - desfasura judecata

Am contestat catre Jud. S. 1 rezolutia de NUP de la Parchet. Acum am citatie de prezentare la instanta de fond. Toate documentele/plangerea le-am scris eu, oarecum neprofesional. As dori sa stiu daca la acest prim termen, avocatul meu va putea incadra si in alte articole de lege problemele prezentate de mine. Cu alte cuvinte, problemele sunt aceleasi dar art 215 cpp se pare ca nu se potriveste "perfect". De exemplu: intimatul a incheiat un contractract ilegal cu Distrigaz in iunie 2008 (neavand domiciliul legal/CI in casa mea, contractul lui de inchiriere a fost anulat in aprilie 2008 prin sentinta judecatoreasca), neavand contract nici cu Enel, dar a locuit in casa mea din 2008 pana in 2012 folosind gaze (conf. contractului ilegal) si energie electrica prin conectie la reteaua pentru consumuri comune de pe scara blocului.
In NUP s-a motivat ca EU nu am fost indus in eroare. Nu eu, ci GDF cand s-a incheiat ilegal un contract pe numele intimatului pe baza unui contrat de inchiriere anulat. Eu am fost inselat cu contravaloarea unei chirii pe 5 ani cat intimatul mi-a folosit imobilul, in timp ce am stat prin procese in tribunale. Au fost multe "aranjamente" cu GDF si asociatia de locatari ale intimatului, cat eu nu am fost in tara, pe care eu le-am considerat inselatorii si le-am incadrat la art 215 cpp.
In concluzie, as vrea sa stiu daca se poate schimba sau adauda alte articole de procedura penala la primul termen, in instanta de fond. Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2014
proces_ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: proces_ro , utilizator 01:20, 11 Februarie 2014
Ce relevanta/implicare are asociatia de locatari ale intimatului, fata de neintelegere existente intre dv ca si proprietar si chiriasul dv ?
Daca aveti aparator ,acesta va putea studia documentele existente,va putea introduce cereri de completare a plangeri initiale
In lipsa mea din tara, administratorul si 3 locatari au fost de acord (ca intre "prieteni") ca intimatul sa se conecteze la consumurile comune ale blocului, desi eu nu aveam nici o datorie la asociatia de proprietari, incat ei sa poata lua decizii asupra imobilului meu. I-am cerut in scris administratorului sa intrerupa conectia imobilului meu de la reteaua de consumuri comune, dar nimic nu s-a rezolvat.
Deci am inteles ca avocatul poate face completari la plangerea initiala. Va multumesc!
proces_ro a scris:


-am cerut in scris administratorului sa intrerupa conectia imobilului meu de la reteaua de consumuri comune, dar nimic nu s-a rezolvat.



La ce fel de conectii la reteaua de consumuri comune faceti referire
In cadrul imobilului de locuit in comun,persoana care decide si dispune masuri este reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie
Administratorul de imobil este angajat al asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie dispozitii ale adunari generale,ale presedintelui si comitetului executiv
Dv ca si proprietar sunteti racordat la sistemul centralizat de utilitati apa,gaze,agent termic
Debransarea de la utilitati nu poate fi hotarata exclusiv de catre administratorul de imobil
Eu am fost inselat cu contravaloarea unei chirii pe 5 ani cat intimatul mi-a folosit imobilul,


Situatia s-a datorat exclusiv actului dv de vointa de a da acordul si a va asuma incheierea de contract de locatiune cu locatarul

Din pacate dna Ynocenta nu ati inteles anumite detalii. Am cerut administratorului si altor locatari (inclusiv presedintelui) sa nu se mai permita furnizarea de energie electrica in imobilul meu, pentru care eu am anulat contractul cu Enel. Dar degeaba. Eu nu am incheiat nici un contract cu "locatarul". In absenta mea din tara a intocmit un contract si l-a semnat cu numele mandatarului meu (tata de 80 de ani, caruia ii lasasem procura ca sa fie cineva in masura sa intre in casa legal, in caz de incendii, dezastre, etc). In contestatia mea de NUP am scris inselatoriile facute de "locatar" sub articolul 215 cpp. Dar de fapt parchetul a spus ca nu am fost inselata. De fapt altii au fost inselati -locatarii ce au permis racordarea la energie electrica.Va multumesc pentru participare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor pasant Ruxandraa99 Ruxandraa99 Locuiesc de 2 luni într un bloc nou, iar conectarea la energie electrica se face printr un contur pasant, pe curentul de șantier al investitorului. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Blocare iesirea de urgenta a blocului prin bariera? georgiana201993 georgiana201993 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc nou,care in fata are un spatiu destinat ca si gradina, dar pe care vecinii il folosesc pe post de parcare,acesta fiind ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli incalzire icarmi icarmi Sunt deconectata de la reteaua centralizata de termoficare, incalzirea in apartament fiind asigurata cu centrala proprie. Incalzirea in casa scarilor este ... (vezi toată discuția)