avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizii de plata CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizii de plata CASS

Buna ziua.
Am contracte de comision cu persoane fizice in baza carora acestea vand catre populatie in numele firmei butelii aragaz si care primesc pentru aceasta activitate un comision din care se retine la sursa impozitul si cass-ul aferent.
Aceasta activitate se desfasoara la domiciliul persoanei, nu exista program de lucru sau vreo relatie de subordonare fata de firma. .
Cistigul net lunar este in jur de cam 20-30 lei - o gramada de bani tinind cont ca cei mai multi nu au alta sursa de venit.
Problema e ca unii dintre ei au primit de la Casa de Sanatate niste adrese prin care sunt obligati sa plateasca niste sume exorbitante si ca aceste sume sunt efectul contractului de comision.
Va rog sa-mi spuneti ce raspuns ar trebui sa formuleze acestea la aceste adrese.
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Numai bine.

Alte discuții în legătură

Contabilitatea la pfa/ii nickylauda nickylauda Am cateva nelamuriri legate de evidenta contabila la PFA-ul meu. Unde gresesc va rog sa ma corectati sau sa veniti cu adaugari. Am cumparat Registrul de ... (vezi toată discuția)
Plata cass iliesavinel iliesavinel Buna ziua , In 2011 am fost agent asigurari. Pentru sumele primite am platit impozit 16 %. Acum cateva zile am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate ... (vezi toată discuția)
Colaborare profesori - ce fel de contract? traineranastasia traineranastasia Bună ziua, Vă rog din suflet să mă ajutați cu un răspuns: În martie 2019 am deschis un centru de limbi straine, un SRL. Pana acum am lucrat numai eu ... (vezi toată discuția)