avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Alcooltest
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Alcooltest

Am avut o problema cu seful meu,a vrut sa ma mute in alta parte , atunci eu am refeuza pentru ca era departe de casa . El a chemat pe cineva sa ma testeze cu alcooletestul. Eu nu am refuzat pentru stiam ca nu bausem cu 7-8 ore innainte,dar mi-a iesit 0,90.Am doi martori care confirma ca nu miroseam a alcool si nu ma prezentam ca fiind beat.
Se poate sabota alcooletestul sa-mi fi iesit alcool cand eu nu bausem??
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:18, 10 Februarie 2014
Orice se poate falsifica! Daca testul nu a fost efectuat cu un dispozitiv omologat, si nu apartine unitatii, puteti contesta rezultatul. In instanta. 0,90 la mie este foarte mult.
0.90 este foarte mult si nu cred ca au cum sa il saboteze!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie retinere permis conducere py-art py-art Buna ziua, pe data de 28 sept, duminica, eram impreuna cu cativa prieteni la pescuit pe balta Branesti, in com.Branesti - Ilfov. In jurul orelor 16, am plecat ... (vezi toată discuția)
Drugtest, mijloc tehnic certificat sau mijloc tehnic omologat ... cyan cyan Drugtest, mijloc tehnic certificat sau mijloc tehnic omologat si verificat metrologic? Potrivit art. 6 -OUG 195/2002 19. mijloc tehnic certificat - ... (vezi toată discuția)
Alcool in aerul expirat Darius_ Darius_ Buna ziua. In data de 24 aug. anul curent ma aflam la volan, iesit de la nunta la care trebuia sa cant, pentru a-mi cumpara tigari. La ... (vezi toată discuția)