avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Profesie libera mediator
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Profesie libera mediator

Buna ziua,
Am autorizatie de functionare - profesie libera mediator , m-am inregistrat la finante , va rog sa-mi spuneti pentru incasari am nevoie obligatoriu de casa de marcat sau pot sa incasez si pe baza de chitanta ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: biti , utilizator 14:45, 10 Februarie 2014
Dispuneţi de un PFA, pentru profesia de mediator?
Nu sunt inregistrata ca PFA , se inregistreaza numai la finante ca profesie libera .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturier/chitantier butterfly_1976 butterfly_1976 Buna seara! 1.Cum se inregistreaza serviciile din care se incaseaza sume mici (de ex 5 RON) ? Dar pt 50 RON tb factura sau chitanta? 2. Se trec si in ... (vezi toată discuția)
Casa marcat si chitante utilizatorpfa utilizatorpfa Am un Pfa cu codurile CAEN 8551 si 8552 si am citit ca face parte din profesiile libere ptr care nu este necesar sa detii casa de marcat si ca in acest caz pot ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa radutioana radutioana Buna ziua. Sunt inregistrata ca PFA si ma ocup cu predarea cursurilor de dans la gradinite si scoli si o data pe an aceste cursuri sunt materializate in ... (vezi toată discuția)