avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere circa financiara si notat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere circa financiara si notat in cartea funciara prin notariat

am contract de inchiriere la circa funciara si notat in cartea funciara prin notariat,noul propietar care a cumparat locuinta ma poate da afara?
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2014
xemina, utilizator
Cel mai recent răspuns: xemina , utilizator 16:57, 10 Februarie 2014
Raspunsul este conditionat de clauzele de reziliere asumate in contractul de locatiune incheiat initial cu vanzatorul apartamentului
Nu exista clauze de reziliere in contract ci doar data fixa in contract de la data de ....pana la.....data de

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu chiriasi... xemina xemina Buna ziua imi spuneti va rog daca propietarul vinde apartamentul cu chiriasi avand un contract de inchiriere la circa financiara si acest contract notat la ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta cu chiriasi xemina xemina Am cumparat o locuinta in care sant chiriasi ce au contract cu fostul propietar pe cinci ani la circa financiara .Intrebare ....Ce se intampla ?Ii pot da ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament inchiriat SAUNDU SAUNDU Buna ziua,am inchiriat un apartament cu contract de inchiriere vizat la adm.financiara si valabil pina in 2015 iar propietara doreste sa-l vinda.Ieri a ... (vezi toată discuția)