Buna ziua , am avut un proces cistigat cu un DGASPC, in prima faza pt niste drepturi neachitate , am cistigat la TMB si Curtea de Apel . La CA am solicitat sprijinul unui avocat , am cerut cheltuieli de judecata pe cale separata ... dupa tot traseul procesual ... se admite , primesc hotarirea .
Notific respectiva instutie prin intermediul unui email atasand copie dupa hotarirea si o cerere . Am legalizat hotarirea ... si am astepta termenul de raspuns ( nu cel de 30 de zile intrucit nu este o petitie ci o notificare) .
Sesizind inertia am trimis un alt emai....l dar la conducerea institutie ..si surpriza ..am fost pus la colt X-(de catre o individa cu afirmatii de genul "ca de ce nu am venit cu hotarirea si sa ma rog de dumnealor si sa imi plateasca ei (la experineta anterioara am astepta vreo 40 de zile si culmea .. mi-a fost facut un favor , nu ca trebuiau platite " sau " ca ei nu au primit respectiva hotatrire" .
Am comunicat ca in urma inertii acestora am solicitat executarea silita prin intermediul unui executor .
Azi am comunicat DGASPC sector x (ca la solicitarea mea, catre executor ) inca nu au fost depuse actele la instanta in vederea obtineri incuvintari tocmai pt a evita cheltuieli suplimentare din partea DGASPC si le-ma indicat plata voluntara , prin executor dar cu alte cheltuieli . Individa de la serviciul juridic ...dupa o discutie neprofesionaista asa cum au fost toate documentele din instanta .... mia COMUNICAT CA ORICUM INDIVIDA VA CONTESTA EXECUTAREA CA ASA TREBUIE SI VREA ?:P#-o
Intrebarea mea este urmaturea :
Este legal un eventualul demes a individei de la juridic , avind in vedere situatia, ce masuri ppot lua daca actiunea este neintemeiata si abuziva ? :sorry:
Faptul ca vi s-a achitat deja suma in cauza este total neprofesionist. O institutie care a pierdut un proces dupa parcurgerea tuturor fazelor procesuale ar trebui sa respecte hotararea instantei. Daca doreste sa atace executarea cu contestatie, e dreptul lor, nu e vorba de un abuz. Doar ca dupa prevederile noului cod de procedura civila, in motivarea pe fond a contestatiei nu mai poate invoca motivele aratate pe fondul cauzei in proces. Instanta va putea respinge contestatia ca inadmisibila, insa va trebui sa invocati acest lucru.
Eu am avut o situatie similara si cum credeti ca Admistratia Fiscala sa rezolve situatia mi-a diminuat datoriile astfel ca nu mi s-a returnat nicio suma
In cazul in care nu aveti datorii suma o inregistreaza la sume achiate pentru datoriile pe care le veti inregistra in viitor
Hotarare in fond!
cata26
Buna dimineata!
Am fost parat intru un litigiu de munca si sa dat solutionare in care am cistigat si mi s-a acrodat cheltuieli de judecata de instanta in ... (vezi toată discuția)