avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pledoarie avocat parte vatamata mentinere arestare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pledoarie avocat parte vatamata mentinere arestare preventiva!

Buna seara,

Avocatul partii vatamate intr-un dosar penal de inselaciune poate depune pledoarie la masura mentinerii arestarii preventive? Sau este un abuz?

Respectiv judecatorul ia dat cuvantul av. partii vatamate, cand a fost vorba de mentinerea arestarii preventive ...si av. a zis... citez "consideram ca buna desfasurare a procesului penal se poate face duar cu inculpatul in stare de arest preventiv".

Astept raspuns!
Stima,
PM
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:25, 11 Februarie 2014
Legea nu prevede sa i se acorde dreptul dar nu cred ca ar fi abuziv sa puna concluzii daca i se acorda cuvantul de instanta.
Fiind parte vatamata este cumva la fel de indrituit precum statul sa isi spuna un punct de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces înșelăciune! arest preventiv Lazzar2121 Lazzar2121 Buna ziua! Soț ul meu, este Arestat preventiv de pe data de 16 Noiembrie pana pe 16 Decembrie! Sunt puțin confuza și nelămurita și as dorii niște ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare, care este termenul maxim cat se poate ... Mateus23 Mateus23 Buna ziua! Am o intrebare, care este termenul maxim cat se poate prelungii un arest preventiv? Penal (vezi toată discuția)
Prelungirea masurii arestarii preventive kovacsannamariacska kovacsannamariacska inculpatul cand este prezentat in fata instantei pentru prelungirea mandatului de arestare? in ultima zi a mandatului sau dupa expirarea mandatului? (vezi toată discuția)