avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... NUP
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

NUP

Buna seara
In urma cu un an am comiso grav #-o urcanduma baut la volan
Am inteles acum ca ma scos de sub urmarire penal .
Va rog frumos sa mi spuneti ce urmeaza acum ,astept sa mi vina acasa ceva ,si cu cel ceva sa ma duc sa mi ridic permisul ,sau cum ?
Cel mai recent răspuns: Mavryka , utilizator 19:52, 10 Februarie 2014
Trebuie sa va vina acasa o adresa de la parchet cu rezolutia procurorului. Daca nu sunteti de acord cu ea puteti sa o contestati in termen de 20 de zile la prim procuror. Dar daca este NUP nu cred ca o veti contesta. Cel mai probabil ati primit o amenda administrativa de 1000 lei.
Va multumesc
Dac se poate sa mi spuneti va rog cu aproximatie sau legal in cat tim ar trebui sa mi vina acasa ?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident si consum de alcool dinumarius68 dinumarius68 Buna ziua ! cat dureaza ca procurorul sa-mi dea decizia , daca verdictul de la politest a plecat cu ``NUP``, mentionez ca are cateva luni bune..am facut ... (vezi toată discuția)
Doresc niste sfaturi.. yosez yosez Buna ziua am o intrebare pentru cei care ma pot ajuta.Sa povestesc pe scurt ce s-a intamplat..in seara de 22 noiembrie 2008 am fost la o petrecere cu niste ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog bodys24 bodys24 Am primit de la procuror o comunicare prin care scrie neinceperea urmaririi penale si amenda administrativa 1000 lei si cheltuieli judiciare 30 ... (vezi toată discuția)