Buna seara,
As dori sa imi spuneti daca este corect ca angajatorul sa te puna sa semnezi un angajament de plata pt o suma de la un inventar la care nu am participat. Mentionez ca inventarul a avut loc pe 10 dec 2011 , iar eu pe 5 dec 2011 am intrat in concediu de maternitate. Suma de la inventar mi-a fost comunicata doar telefonic de catre o colega in aprilie 2012, iar luna aceasta angajatorul si-a amintit ca eu as avea de plata o suma de 68 ron fapt pt care m-a pus sa semnez un angajament de plata daca vreau sa-mi se acorde bonusul pt realizarea targetului.
Momentan nu am semnat nimic , ce ma sfatuiti. Multumesc.
Nu semnati. Nu exista temei legal pentru angajamentul de plata. Angajatorul poate intocmi o nota de constatare si evaluare a pagubei, prin care sa constate existenta si cuantumul pagubei. Dvs daca sunteti de acord si o semnati, practic recunoasteti paguba si va angajati sa achitati suma respectiva.
Lipsa inventar
colega3
la inventar efectuat in luna mart. s a constatat o lipsa in val de 9000 lei. angajatorul vrea sa recupereze paguba de la fiecare angajat, emitand facturi pe ... (vezi toată discuția)