avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Fisa post
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Fisa post

Este normal ca un consilier asistent (vechime minima 1 an) sa aiba prevazute in fisa postului aceleasi atributii si responsabilitati ca ale unui consilier superior (vechime minima 9 ani)?
Cel mai recent răspuns: leutu , utilizator 17:05, 30 Aprilie 2009
asta depinde de conditiile de angajare si de politica firmei.
Nu, nu este normal, tocmai pe principiul ca, la fiecare avansare in grad profesional fisa postului se completeaza cu noi atributii. Si nici nu mi se pare posibil ca ocupantii celor doua functii sa aiba aceleasi atributii, intrucat experienta minima a functionarului public asistent nu-i permite sa indeplineasca sarcini atat de complexe ca cele care ar trebui sa se gaseasca in fisa postului unui functionar public superior, cu o vechime de minim 9 ani.
Cum pot proceda in momentul in care superiorul ierarhic imi va inmana aceasta fisa de post pe care trebuie sa o semnez?
Nu o semnezi si ii spui motivele pentru care nu o semnezi, poate ajungeti la un punct comun si va mai scoate din atributii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare pe un grad "imediat superior"sau recrutare pe un grad " superior" barbutmar barbutmar Buna ziua, Sunt functionar public in cadrul administratiei publice locale incepand cu anul 2005.Postul pe care am sustinut consurs si am fost admis- consilier ... (vezi toată discuția)
Promovarea pe o treapta superioara pe functie publica anypaiusi anypaiusi In ianuarie 2004 am fost numita functionar public si am fost incadrata din functia de inspector de specialitate S II in functia de consilier principal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)