avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva anulat din oficiu
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva anulat din oficiu

Daca in noiembrie 2013 s-a anulat din oficiu TVA societatea este obligata sa o colecteze mai departe? SC are activiate. Mentionez ca in dec 2013 nu am mai colectat TVA, contractul cu beneficiarii prevedea o suma +TVA dar societatea a incasat doar suma fara TVA.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 11:21, 12 Februarie 2014
Colectati TVA si virati la stat dar nu deduceti.
Cam acesta este "principiul anafului" prin acea lege cretina.
Se depune D 311 ( nu s emai depune 300)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor sau neplatitor de tva ContSters370491 ContSters370491 Buna ziua, sunt administratorul unei societati comerciale, iar de curand am primit o instiintare de la ANAF, cu care am fost la ei si mi-au spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Anularea inregistrarii in scopuri tva Mihaelasta Mihaelasta Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am un srl caruia in anul 2012 i s-a anulat inregistrarea in scopuri tva conf art.153 C.F.,in luna decembrie am ... (vezi toată discuția)
Anulare din oficiu a codului de inreg in scop de tva mariastan74 mariastan74 Buna ziua, Va supun atentiei o speta.S-a achizitionat o SRL in anul 2013.Societatea respectiva nu a avut activitate pana la acel moment. In 2013 a ... (vezi toată discuția)