avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Import marfa din China
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Import marfa din China

Buna seara,intentionez sa import marfa din China categoria papetarie-birotica,jucarii,etc si as dori sa stiu care sunt demersurile din punct de vedere fiscal-actele si documentatia necesara,impozite si taxe,vama,etc. care trebuie platite in acest sens.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 12:00, 11 Februarie 2014
Legat de protectia mediului va trebui sa declarati si sa platiti taxa pentru fondul de mediu aferenta ambalajelor introduse pe piata.
Fiscal - trebuie sa va luati un numar eori de la vama.
[ link extern ]
Taxele tot de la vama le aflati( inclusiv taxele anti-dumping)
TVA platiti in vama.
Mai departe impozitele "normale" profit sau micro, tva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe import china calin andrei calin andrei Buna ziua, Doresc sa achizitionez 2 utilaje din China pe care sa le utilizez in procesul de productie (un CNC si o masina de infoliat).Care sint toate taxele ... (vezi toată discuția)
Taxe import biciclete china Claudiu93 Claudiu93 Buna ziua! Intentionez impreuna cu 3 prieteni sa formam un nou brand de biciclete. Am vorbit cu producatori din China si totul pare sa fie ok pana acum. ... (vezi toată discuția)
Tva non ue ella2389 ella2389 Buna. Am un srl si intentionez sa cumpar niste produse din China si sa le vand in Romania. Care este tratamentul fiscal al TVA-ului? Il recuperez la vanzarea ... (vezi toată discuția)