avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Taxe import biciclete China
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Taxe import biciclete China

Buna ziua!
Intentionez impreuna cu 3 prieteni sa formam un nou brand de biciclete. Am vorbit cu producatori din China si totul pare sa fie ok pana acum. Problema consta in taxele care statul roman urmeaza sa le puna pe bunurile importate. De TVA si taxe vamele stim si le-am luat in calcul dar n-am inteles exact cat sunt taxele "anti-dumping" pentru biciclete. Daca cineva ne-ar putea ajuta ar fi de mare ajutor. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Import marfa din china LexusLexi LexusLexi Buna seara,intentionez sa import marfa din China categoria papetarie-birotica,jucarii,etc si as dori sa stiu care sunt demersurile din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Retinere colete, probleme dhl - vama romana beautybym beautybym Buna ziua, de curand am comandat de pe site ul Aliexpress cateva perechi de pantofi si 3 brose. Au fost expediate din China si au ajuns in Romania in 3-4 zile. ... (vezi toată discuția)
Livrare materiale de constructii in austria siracusa siracusa Buna ziua! As dori cateva informatii daca este posibil sau sa ma indrumati catre cineva in masura sa-mi raspund privind urmatoarea intrebare: Am o societate de ... (vezi toată discuția)