avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bani de la stat pt educatia copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bani de la stat pt educatia copilului

Am citit urmatorul articol

[ link extern ]

Mai este in vigoare legea? Daca am nascut in sept 2013 mai pot solicita aceasta suma? Unde?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 11 Februarie 2014
Legea este in vigoare, dar respectivul articol inca nu.
Prevederile articolului respectiv urma sa intre in vigoare la 01.01.2014.

Prevederile art. 361 alin. (3) lit. e) din Legea nr.1/2011 au fost prorogate până la data de 31 decembrie 2013, prin OUG 92 din 2012 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contul pentru educatie permanenta Costine Costine Va adresam o intrebare la care nu reusim sa primim raspuns, prin urmare, nu stim exact unde sa ne adresam. Avem un baietel nascut pe data de 03.07.2012 si, ... (vezi toată discuția)
Suma acordata la nasterea unui copil dan0007 dan0007 Persoanele angajate in cadrul invatamantului universitar de stat pot beneficia de suma acordata la nasterea unui copil - conform Legii nr. 1/2011, ... (vezi toată discuția)
500 euro pt.educatia copilului MihaelaTop MihaelaTop Va rog tare mult ,spuneti-mi cui ma adresez pt.a solicita cei 500 euro de la stat care se acorda nou-nascutului pentru educatia acestuia ,ca am intrebat la ... (vezi toată discuția)