avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de interventie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de interventie

Pot face o cerere de interventie pe vechiul cod de procedura civila ? Mentionez faptul ca cererea mea de interventie ar ajuta intimantul intr-o contestatie la executare silita . De asemenea va aduc la cunostinta ca cel care a formulat cererea de contestatie la executare o face impotriva unui Proces-Verbal de executare silita intocmit la data de 15.05.2013.
Prin urmare cererea de interventie precizez inca odata ca ajuta intimatul si nu contestatorul . Exista vreun impediment pentru acest aspect ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: arabela2014 , utilizator 09:59, 11 Februarie 2014
Intrucat noul cod a intrat in vigoare la 15.02 deci inainte de 15.05 trebuie sa faceti cererea in conformitate cu noul cod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tot noul cod de procedura civila... nicusorilinca nicusorilinca Executarea silita este inceputa pe vechiul cod si il urmeaza...contestatia la executarea silita introdusa pe noul cod-ce reguli urmeaza.....va ascul opiniile ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata amenda rovinieta S_Cristina S_Cristina Buna ziua, Am primit o scrisoare de executare silita pentru neplata rovinietei la data de 14.04.2014. La data de 12.05.2011 a fost intocmit procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare la contestatia la executare DanaGeorgescu DanaGeorgescu Am facut o contestatie la executare silita, aratand cu acte doveditoare ca presupusa mea datorie s-a prescris din martie 2013.SC EFG Retail Services a formulat ... (vezi toată discuția)