avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna ziua.
Tatic doresc sa stau o luna in CCC. Copilul nascut 30.04.2013. Perioada cererii este 30.03.2014-30.04.2014? (Am auzit si alte variante? :(
In cazul asta mamica isi reia activitatea cu data de 30.03.2014.
Intrebarea mea este: Se mai acorda stimulentul daca mamica isi reia activitatea cu 30.03.2014? Sau trebuie sa se intoarca mai devreme de cele 11 luni, chiar si cu o zi?
Sau mamica trebuie sa se intoarca mai devreme de 11 luni doar in cazul in care tatal NU doreste sa stea CCC.

Cu stima,
Dan
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2014
DanCrm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:32, 11 Februarie 2014
Indiferent daca tatal intra sau nu o luna in CCC mama trebuie sa reia activitatea inainte de a implini copilul 11 luni (cel mai tarziu pe 29.03.2014) pentru a putea beneficia de stimulentul de insertie dupa ce copilul implineste 1 an si pana implineste 2 ani.
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Supliment insertie tiberiuborsa tiberiuborsa buna ziua! sotia a optat pentru concediu de cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, copilul fiind nascut pe data de 31.03.2015. Intrucat OUG 111/2010 s-a ... (vezi toată discuția)
O luna de concediu pentru tatic sofoana sofoana buna ziua!sunt in concediu de crestere copil, si sotul meu intentioneaza sa-si ia si el o luna de concediu,avand in vedere noile prevederi legale.eu am optat ... (vezi toată discuția)