avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... laborator
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

laborator

Buna ziua,
Intentionez sa deschid un laborator de cofetarie in mediul rural.As vrea sa fiu sigur daca ma incadrez in programul de stimulare a tinerilor intreprinzatori sau in altul.
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 19:18, 20 Februarie 2014
Daca aveti mai putin de 35 de ani, va incadrati in 3 programe. Codul caen pentru fabricarea prajiturilor este in grupa 107
107 Fabricarea produselor de brutarie si a produselor fainoase
Manufacture of bakery and farinaceous products
1071 Fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie
1072 Fabricarea biscuitilor si piscoturilor; fabricarea prajiturilor si a produselor conservate de patiserie
1073 Fabricarea macaroanelor, taiteilor, cus-cus-ului si a altor produse fainoase similare
Da,am 20 de ani, mi se acorda finanantarea daca nu am cunostinte in acest domeniu, dar are experienta peste 20 de ani cu diploma alt membru din famile? Ce e mai bine sa fac, SRL-D sau IF?
Pentru a obtine finantare prin programele spuse de dvs trebuie sa aveti SRL sau SRL-D.
IF obtine finantare doar in mediul rural cand se va deschide programul PNDR.
DVS puteti infiinta firma si in ce priveste munca efectiva aceasta sa fie depusa de membrul din familie care are experienta. Dvs trebuie sa aveti minim studii medii finalizate, adica diploma de bacalaureat
Buna Ziua.
Puteti accesa un program pentru mediul rural cu accesare pana la 200.000 de euro. Ceea ce trenuie este nevoie de un studiu de fezabilitate aferent.
Multumesc mult.
O zi buna.
odasglobalconsulting a scris:

Puteti accesa un program pentru mediul rural cu accesare pana la 200.000 de euro. Ceea ce trenuie este nevoie de un studiu de fezabilitate aferent.

Si va mai trebuie si cineva care sa va spuna ca activitatea nu e eligibila pe vechiul PNDR Masura 312,unde se acorda finantarea misterioasa de 200.000 euro, ca daca mergeti pe recomandarea de mai sus pierdeti vremea (si banii, probabil).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere patiserie insistenta insistenta Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti de ce anume am nevoie pentru a deschide o patiserie. Este adevarat ca trebuie sa am calificarea de bucatar? Va multumesc (vezi toată discuția)
Incadrare cod caen laborator sau cafenea? MituMarius07 MituMarius07 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Doresc sa deschid o cafenea unei voi vinde produse de patiserie/cofetarie servirii unei cefele. ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl phloren_84 phloren_84 Buna ziua. Eu as dori sa infiintez un SRL pentru a produce si comercializa covrigi, gogosi, placinte. Cred un cod caen potrivit ar fi 4724 Comert cu amanuntul ... (vezi toată discuția)