avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC copil cu handicap?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC copil cu handicap?

Buna ziua,am si eu cateva nelamuriri.
In anul 2012 in luna septembrie am luat licenta la UMFT ca medic,insa apoi nu am mai participat la examenul de Rezidentiat,deoarece eram in CCC cu handicap pana la 3 ani. Acest concediu imi expira la data de 25 martie 2014. Anterior acestui CCC am fost studenta,nu am lucrat. Eu as dori sa pot pastra indemnizatia de insotitor al fetitei (pe care o primesc pana in Iulie) si sa pot intra in somaj,daca se poate,fiindca am inteles ca nu am sanse sa-mi gasesc un loc de munca ca si medic, fara examenul de Rezidentiat. Ce pot face in acest sens? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: agnetha , utilizator 10:49, 11 Februarie 2014
1. Dupa ce ati absolvit ultimul an la UMFT trebuia sa va inregistrati la Agentia de Somaj iin termen de 60 de zile, chiar daca erati in CCC si acum ati fi beneficiat de cele 6 luni de somaj care se acorda absoloventilor.

2. Incercati la Agentia de Somaj poate au acolo alte instructiuni specifice situatiei dvs.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studenta insarcinata melindaanab melindaanab Am terminat anul 6 de medicina in iunie 2012 , am examenul de licenta in septembrie 2012 si o sa incep sa lucrez in spital in ianuarie 2013. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil SiminciucCorina SiminciucCorina Buna seara. Vreau sa primesc un raspuns in legatura cu indemnizatia de crestere a copilului. Sunt absolventa de Facultatea de medicina septembrie 2013, examen ... (vezi toată discuția)