Buna ziua.
Am o problema si as avea nevoie de un sfat. Am achizitionat un apartament in dec 2013, cu Prima Casa si am convenit cu proprietarul prin contract ca ni-l va preda la 01 martie pt ca mai avea niste mobila in el si nu avea unde sa o duca.
Am aflat ieri ca de fapt fiica lui si sotul locuiesc acolo si l-au dat in judecata pt ca ii datoreaza niste bani, iar apartamentul a fost renovat cu banii lor. Fiica si sotul nu apar pe actul de proprietate, insa au buletinul facut pe adresa respectiva. Ne-au spus foarte clar ca ei nu vor elibera apartamentul la 01 martie pt ca se judeca cu fostul proprietar si doresc sa recupereze banii de la el.:foottap: Ne-au amenintat inclusiv ca vor distruge tot ce este facut cu banii lor in acel apartament #-o X-(
Cum ar trebui sa procedez in acest caz? Care ar fi cea mai buna/legala metoda de a putea intra in posesia apartamentului cumparat? Multumesc anticipat
Buna ziua,
Cazul este frecvent, dar si destul de complex. Astfel, actiunile si inactiunile pe care le intreprindeti din acest moment sunt foarte importante in economia desfasurarii ulterioare a diferendului., fiindca va exista unul. Deci, urmeaza a fi avute in vedere toate detaliile cazului ( temeiul in care stateau si mai stau acolo fiica si sotul, obiectul actiunii pe care au intentat-o fostului proprietar, eventualul spor de valoare pe care il cer in respectiva actiune si temeiul acestuia, buna-credinta sau rea- credinta la momentul vanzarii etc etc) Avand in vedere aceasta, va recomand - strongly - sa nu intreprindeti nimic fara a fi asistata de un avocat.
Distrugere apartament
nickdmx
In urma cu cateva luni am achuzitionat un apartament la licitatie. Dupa mai multe probleme am reusit sa intru in apartament constatand ca acesta este distrus: ... (vezi toată discuția)