avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare fost proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare fost proprietar

In luna martie am achizitionat un apartament. Fostul proprietar trebuia sa elibereze imobilul pe care mi l-a vandut pana pe data de 06.05.2016, conform mentiunii din contractul de vanzare-cumparare. Deoarece acest lucru nu s-a intamplat, am convenit verbal sa-mi achite o suma de bani, ca "reparatie" pentru a mai locui pana la data de 17.05.2016 in imobil. Nici astazi, 19.05.2016 fostul proprietar nu s-a mutat, invocand ca mai are cate ceva de renovat la apartamentul in care se va muta. In momentul de fata, eu platesc si rata la banca, pentru imobilul cumparat si chirie pentru apartamentul in care stau. Intrebare: Cum pot determina, legal, fostul proprietar sa elibereze apartamentul cat mai repede?
Actiune in evacuare, depusa la instanta, precedata de o notificare catre acest, facuta prin avocat sau executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită apartament cumpărat Mioara20 Mioara20 Bună ziua! Am cumpărat un apartament în data de 3 martie 2017, vechiul proprietar are termen de eliberare a acestuia 10 aprilie 2017, termen menționat în ... (vezi toată discuția)
Evacuare foşti proprietari de rea-credinta din apartament cumparat Vio1975 Vio1975 Bună ziua! Pe scurt, problema mea (complicată) ar putea deveni foarte curând următoarea: - Pe data de 11.09.2015 am încheiat un contract notarial legal ... (vezi toată discuția)
Plata reparatie acoperis catalinmail072007 catalinmail072007 In data de 24 martie 2016 (data contactului de vanzare-cumparare) am achizitionat un apartament in care nu m-am mutat inca. Fostul proprietar trebuia, conform ... (vezi toată discuția)