avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copiere hotarare instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copiere hotarare instanta

Buna ziua , am castigat un proces (recurs) la curtea de apel alba iulia pentru recuperarea taxei auto...Eu am asteptat sa imi ajunga hotararea sa pot fac demersurile mai departe...
Azi am sunat la curtea de apel mi sa spus ca dosarul a fost restituit la sibiu , si hotararea nu se comunica acasa...
am sunat la sibiu mi sa spus ca trebuie sa fac o cerere de copiere si inca ceva nu mai stiu exact ma puteti ajuta va rog unde as putea gasii o astfel de cerere ? am inteles ca e o cerere tip Multumesc

Alte discuții în legătură

Recurs taxa auto benten benten buna...am castigat procesul pentru recuperarea taxei auto dar cei de la finante au facut recurs...imi poate spune cineva cam cat dureaza recursul si la recurs ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa mediu puiu mordasan puiu mordasan Buna ziua, Am castigat in instanta de fond la Sibiu, precum si in recursul de la Curtea de Apel Alba Iulia,restituirea timbrului de mediu. Din 20.03.2018 am ... (vezi toată discuția)