avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte asociatie proprietari

Va rog sa-mi raspundeti daca, un presedinte de asociatie de proprietari care a demisionat, poate fi reales de comitet imediat ca nou presedinte a asociatiei ?

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:41, 11 Februarie 2014
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada ca presedintele demisinat nu poate fi reales in functia de reprezentant legal asociatiei de proprietari
Daca adunarea generala voteaza mandatarea in functia de presedinte de asociatie ex presedintele,pe cale de consecinta acesta este statuar si temeinic ales
Multumesc pentru raspuns. .Interesant ca se poate plimba ba cu demisie, ba cu realegere de acelasi comitet, fara insa sa faca ceva.
Oricine poate demisiona dintr-un post si reales, reangajat, reconfirmat pe o functie. Demisia nu condamna pe nimeni la izolare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte asociatie de proprietari Amalexco Amalexco Buna ziua. Eu, in calitate de presedinte al unei asociatii de proprietari vreau sa demisionez. Uitandu-ma in lege, nu am un termen anume, si nu se intelege, ce ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari bureac62 bureac62 Va rog sa ma lamuriti pentru ca practica nu este peste tot la fel ?Cind au loc alegeri la asociatie pentru un nou presedinte,acesta trebuie ales dintre membri ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie ... Mihai Carnaru Mihai Carnaru Buna seara, Am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie de proprietari isi da demisia, din motive personale, iar membrii asociatiei nu ... (vezi toată discuția)