avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnarea produselor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnarea produselor

Buna ziua, am nevoie de un sfat in privinta recuperarii banilor in urma returnarii unor produse. Am cumparat mai multe produse de la un magazin de electronice online. Patru dintre produse trebuiau sa contina cate un cupon promotional valoric. Numai 2 dintre ele il aveau asa ca am inaintat o sesizare pe site-ul magazinului. Dupa 9 zile calendaristice de la livrarea produselor le-am dus inapoi la sediul magazinului deoarece nu eram multumita de performanta lor. Au fost primite toate si am primit formular de returnare pentru fiecare pe care se precizeaza ca au fost aduse cu accesorii complete. Dupa o ora operatorul care le-a preluat m-a sunat deoarece a obervat lipsa a doua cupoane. I-am spus ca am facut deja o sesizare dar a spus ca trebuie sa investigheze la furnizor lipsa celor 2 cupoane. Acum am fost anuntata ca cele 2 produse cu cupoane lipsa nu au fost transmise mai departe pentru returnarea banilor.
Intrebarea mea este ce as putea face in continuare daca operatorul refuza sa imi trimita toate preodusele spre returnare? Mai ales ca eu am formularele semnate de el in care sunt precizate accesorii complete, iar produsele sunt la ei de cateva zile.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Inel de logodna schimbat alora005 alora005 Buna seara, In data de 30.12.2014 logodnicul meu a cumparat pentru mine un inel de logodna de la un magazin de bijuterii din Bucuresti. Inelul era cu cateva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am cumparat un produs si vreau sa il schimb cu un ... Ela2021 Ela2021 Buna ziua ! Am cumparat un produs si vreau sa il schimb cu un altul. Am făcut plata cu cardul dar am pierdut bonul fiscal. Pot beneficia de o copie a bonului ... (vezi toată discuția)
Probleme la returnarea unui produs la vodafone ioanacrsitina ioanacrsitina Buna ziua! Am cumparat un ceas huawei de la vodafone si dupa am observat ca nu este compatibil cu telefonul meu. M am dus sa il returnez, dar imi spune ca este ... (vezi toată discuția)