avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe cont pentru credit neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe cont pentru credit neachitat

buna ziua am si eu 2 intrebari. in ce conditi se poate pune poprire pe salariu ?adica se poate pune si fara sa fi fost judecat de o instanta judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:51, 11 Februarie 2014
depinde despre ce datorie e vb rezultata de unde..
Urmarirea salariului este reglementata de art. 728 Cod procedura civila.
Se poate face in temeiul unui titlu executoriu.
rezultata de la un credit neachitat
eu nu am fost instintat de nimeni ca am o poprire am aflat cand am ajuns la banca ca nu puteam sa scot salariu este corecta procedura?
si este corect sa mi se opresca jumate din bani?
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
Poprirea se poate infiinta fara somatie.
Uitati-va pe portalul instantei de judecata daca s-a cerut si admis cererea de incuviintare pt executarea dvs silita.
De cand nu ati mai platit ?
E vb de aceeasi banca , adica aveti contul la banca de unde ati luat creditul ? Ca se poate sa fi accesptat ca banca sa isi ia rata direct din cont.
creditul si salariul nu sunt la aceias banca si ratele nu le am mai platit de cand a crescut francul elvetian adica 2009 am intrat pe portal si cu numele meu nu apare nimic
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2014
SDENYS23, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire cont Mirelaalexandru89 Mirelaalexandru89 Buna ziua. As avea o intrebare mai complexă in ce priveste poprirea pe cont. In urma cu ceva ani mi-am deschis două conturi bancare. Unul la Ing (acum 3-4 ... (vezi toată discuția)
Executare silita Danielasicristi Danielasicristi Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru a iesii dintr-o situatie neplacuta. Am luat un credit de nevoi personale acum 7 ani, am platit vreo 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)