avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Buna ziua, daca devin PFA pot pune mai multe obiecte de activitatea in actul de infiintare, in domenii diferite?
Daca o trec si pe sotia mea in acest act, poate desfasura aceleasi activitati ca mine (am citit in forum ca se poate, daca ma ajuta in desfasurarea activitatilor)? In caz afirmativ, activitatile trebuie desfasurate pentru aceeasi firma sau pot fi si pentru firme diferite, eventual in orase diferite? Daca nu se poate, e mai bine sa infiintam un SRL sau o AF?
Multumesc,
Petre
Cel mai recent răspuns: Alex Galan , Avocat 14:16, 11 Februarie 2014
Actul de infiintare nu poate contine decat activitati care coincid cu domeniile in care dvs aveti calificari (acte de studii, diplome de absolvire etc.).
Sotia dvs. poate sa-si faca pfa separat (daca are calificarile necesare) sau poate lucra ca salariata pfa-ului dvs.
Pfa-ul poate desfasura activitati pt oricat de multi clienti, indiferent din ce orase sunt acestia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)
Calificari/studii necesare pentru deschidere srl? anitsirc anitsirc Buna seara! Pentru infiintarea unui SRL cu obiectul de activitate 7022 consultanta in afaceri mi s-au cerut acte doveditoare (diplome) in domeniul mentionat. ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pe un alt domeniu decat diploma de studii? sonrisa sonrisa Buna ziua, Nelamurirea mea e urmatoarea: Doresc sa infiintez un PFA cu activitatea de predare limbile germana & engleza. Stiu ca am nevoie de diploma ... (vezi toată discuția)