avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj judiciar

Buna ziua,
In urma cu 1 an si jumatate sora mea a deschis proces pt partaj judiciar. Nu ne-am prezentat la proces ,iar partajul l-am facut la notar. Procesul s-a suspendat la 12 12 2012. Ieri, insa am primit o citatie pt acelasi proces. Este posibil sa se reia din oficiu procesul, s-au sora mea a redeschis fara sa imi spuna nimic? Trebuia depus un act ca ne-am inteles la notar?


Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:49, 11 Februarie 2014
Cred ca se va discuta perimarea dosarului, verificati citatia. Daca este asa, atunci nu trebuie sa va prezentati.
PE CITATIE SCRIE:FOND-PARTAJ JUDICIAR
Verificati dosarul la arhiva si o sa va lamuriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces laur2378 laur2378 Buna seara In anul 2009 am deschis un proces partaj judiciar succesoral - ieşire din indiviziune in 2010 procesul a fost suspendat [Solutie: Suspendă ... (vezi toată discuția)
Proces suspendat neluchiru neluchiru Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema: -am fost implicat intr-un proces, ca parat, acum aproape 3 ani. anul trecut, mai precis pe 29 martie procesul a fost ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar vergi68 vergi68 Este adevarat ca pt a se face partajul /succesiunea in instanta trebuie un document de la notar din care sa reiese ca partile nu s-au inteles?Acest act de la ... (vezi toată discuția)