avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROCES
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROCES

Buna seara

In anul 2009 am deschis un proces partaj judiciar succesoral - ieşire din indiviziune in 2010 procesul a fost suspendat [Solutie: Suspendă judecarea cauzei în baza art. 142 pct.2 Cod pr.civilă. #-o
Acum am primit o citatie in care Solutie: Repune cauza pe rol.
nu inteleg de ce?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:43, 9 Martie 2011
Suspendarea dureaza 12 luni, timp dupa care, daca niciuna dintre parti nu initiaza reluarea judecarii, instanta din propie initiativa ,citeaza partile pentru perimarea cauzei.
In concluzie sunteti in una din cele doua situatii
In ce luna s-a suspendat?
Daca era perimare scria clar in citatie... pentru " perimare".Mergeti cu citatia si va interesati de dosar la arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere de suspendare a judecării cauzei maria1956 maria1956 In anul 2009 am formulat contestatie impotriva Comisiei ptr. aplicarea lg.9/98 a Prefecturii Bucuresti.la Tribunalul Calarasi. In anul 2011 pronuntarea este ... (vezi toată discuția)
Redeschidere proces suspendat EUlavy EUlavy Este vreun termen de redeschidere a unui proces suspendat cu art.242 pct.2 Cpp? (vezi toată discuția)
Reluare judecata Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare : - am depus o contestatie la un proces verbal de amenda incheiat de ANAF , in ziua procesului nu am reusit sa ajung , se ... (vezi toată discuția)