In anul 2009 am formulat contestatie impotriva Comisiei ptr. aplicarea lg.9/98 a Prefecturii Bucuresti.la Tribunalul Calarasi.
In anul 2011 pronuntarea este ,,Incheiere de suspendare a judecării cauzei conform art, 244 pct.1 Cod pr.civilă. Cu recurs pe toată durata suspendării ''
In aceasta perioada au mai fost 2 procese .
Va rugam sa ne spuneti ce inseamna aceasta pronuntare si daca acum mai putem face contestatie impotriva Comisiei ptr. aplicarea lg.9/98 a Prefecturii Bucuresti ? Multumim
Am depus contestatia in 2009 la tribunalul Calarasi iar procesul pentru care s-a suspendat cauza la Calarasi s-a desfasurat la judecatoria Giurgiu /17.12.2009 .Respinge cererea.
La Calarasi s-au dat termene si ultimul termen 17.05.2011/. Incheiere de suspendare a judecării cauzei conform art, 244 pct.1 Cod pr.civilă. Cu recurs pe toată durata suspendării.
17.11.2009/. Incheiere de suspendare a cauzei conform art, 244 pct.1 cod pr.civilă. Cu recurs pe toată durata suspendării.
in acest timp nimeni nu a mai facut nici un demers la Prefectura Bucuresti.
Cod pr.civilã
maria1956
buna ziua,am depus o contestatie la Tribunalul Calarasi impotriva ANRP dar in acelasi timp pe rolul Judecatoriei este un dosar are stransã legaturã ... (vezi toată discuția)