avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcoolemie la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcoolemie la volan

Buna ziua am si eu o intrebare,sunt eliberat conditionat din o pedeapsa de 2.9 ani pentru trafic de droguri si am ramas cu un rest de pedeapsa de 8 luni si acum am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.90 prima proba si respectiv 0.80 proba doi, intrebarea este daca conform noilor coduri exista riscul sa intru iar in inchisoare in cazul ca primesc o amenda penala?
Cel mai recent răspuns: Dan Utiu , Avocat 22:31, 11 Februarie 2014
nu, numai la condamnare la inchisoare cu executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Traficul de droguri - intrebare DariaT DariaT buna ziua!am o cunostinta care a fost arestata pt trafic de droguri (etnobotanice, sare de baie) impreuna cu alte 5 persoane. dupa ce au stat 2 luni la arest, ... (vezi toată discuția)
Reasezari (redozari) pedepse IoanaManuela IoanaManuela Credeti ca se vor face reasezarile de pedepse pentru cei condamnati pe vechiul cod (ma refer inainte de a 1 februarie 2014 ) ? Ati auzit ceva concret ? (vezi toată discuția)