avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Desfiintare societate comerciala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Desfiintare societate comerciala

buna seara .va rog sa imi spuneti care este procedura pentru desfiintare sc va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:35, 11 Februarie 2014
Puteti citi aici pasii pe care trebuie sa ii urmati :
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!vreau să știu ce pași trebuie urmați sa pot aduce ... Magda 2018 Magda 2018 Bună ziua!Vreau să știu ce pași trebuie urmați sa pot aduce in insolventa o firma care merge pe pierdere?Pot trimite angajații in șomaj?Sunt nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Lichidare stoc - vanzare sub pretul de achizitie chucho chucho Buna ziua Sunt administratorul (unic asociat) unei societati comerciale, care de mai bine de un an nu mai produce niciun venit, ba dimpotriva produce ... (vezi toată discuția)
Restituire vamala elenaciobo elenaciobo Buna seara Va rog sa-mi spuneti daca se poate restitiu taxa vamala la o masina inmatriculata in 2006 si care sunt pasii care trebuie urmati, acte multumesc ... (vezi toată discuția)