avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire vamala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire vamala

Buna seara
Va rog sa-mi spuneti daca se poate restitiu taxa vamala la o masina inmatriculata in 2006 si care sunt pasii care trebuie urmati, acte multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 00:47, 11 August 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina adrian912 adrian912 Buna ziua ! Vreau sa cumpar o masina care este inmatriculata in Romania in anul 2006, deci nu a avut taxa platita. Intrebarea ar fi se poate da statul in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt rezident in italia si am masina inmatriculata ... andleip andleip Buna seara, sunt rezident in Italia si am masina inmatriculata pe numele meu aici. Intentionez sa ma intorc in Romania si as dori sa inmatriculez masina acolo, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt in uk de 2 ani. ma voi muta peste 2 sapt de aici ... CrisFil CrisFil Buna ziua. Sunt in Uk de 2 ani. Ma voi muta peste 2 sapt de aici in Ro si voi aduce masina personala + rulota . Masina este cu volan pe stanga( de origine ... (vezi toată discuția)