avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, sunt rezident in Italia si am masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, sunt rezident in Italia si am masina inmatriculata ...

Buna seara, sunt rezident in Italia si am masina inmatriculata pe numele meu aici. Intentionez sa ma intorc in Romania si as dori sa inmatriculez masina acolo, as dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez, pot sa fac totul din Romania?am inteles ca ar trebui sa fac imputernicire la cineva sa ii trimit numerele si actele masinii sa o radieze de aici(intentionez sa ma intorc in Romania cu numerele de Italia bineinteles). Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2023
andleip, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:05, 11 Septembrie 2023
Interesati-va mai degraba ce procedura (eventual) trebuie sa mai indepliniti in Italia, pentru inmatricularea in Romania informatiile le gasiti aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto italia Dianadalla Dianadalla Buna ziua Am cumparat din italia un autoturism si am obtinut nr rosii pt acesta,acum nu stiu ce acte trebuie sa ii trimit in italia celui de la care am ... (vezi toată discuția)
Masina radiata adelaida_andreea adelaida_andreea Buna,as vrea sa cumpar o masina dar proprietarul mi a spus ca a radiat o pentru ca nu vroia sa plateasca impozit pentru ea, el mai are o masina de servici si ... (vezi toată discuția)
Buna seara! Spider77 Spider77 Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Eu am cumparat o masina din Italia in 2018 dar nu am trecut-o pe numele meu din cauza ca erau taxele mai scumpe pentru mine si ... (vezi toată discuția)