avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Buna seara!
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Buna seara!

Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Eu am cumparat o masina din Italia in 2018 dar nu am trecut-o pe numele meu din cauza ca erau taxele mai scumpe pentru mine si am folosit-o asa. Am platit toate taxele la zi pe numele proprietarului de acolo si asigurare si tot. Am ramas fara munca si am fost nevoit sa ma intorc in romania si urma sa merg la RAR sa o inmatriculez. Dar am avut ghinionul si mi s-a stricat motorul si momentan nu am bani sa o repar ca costa cam mult fiiind o masina mai noua. Acum proprietarul ma pistoneaza sa vad ce fac cu masina sa-i trimit numerele ca sa o radieze de acolo. Sunt intr-o situatie foarte dificila fiindca nu stiu cum sa procedez. Va rog foarte mult daca ma puteti ajuta cu un sfat sa stiu ce sa fac. Multumesc foarte mult si toata stima!

Alte discuții în legătură

Vanzare masina inmatriculata in italia jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna seara am si eu o intrebare: Am vandut si eu o masina inmatriculata in Italia ,si nu stiu ce acte imi trebuie sa o radiez. Imi trebuie numerele?Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Acte auto, masina neinmatriculata, legal fara rar. Georgiana 99 Georgiana 99 Buna ziua, urmeaza sa cumpar o masina inmatriculata in Spania, proprietarul fiind roman, masina circula in Romania cu numere de Spania, urmeaza sa merg sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt rezident in italia si am masina inmatriculata ... andleip andleip Buna seara, sunt rezident in Italia si am masina inmatriculata pe numele meu aici. Intentionez sa ma intorc in Romania si as dori sa inmatriculez masina acolo, ... (vezi toată discuția)