avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverinta de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverinta de venit

Sotia mea nu are loc de munca si este coasigurat CAS si primesc deducere de impozit.Pentru a o inscrie si în acest an mi s-a cerut adeverinta de la administratia financiara ca nu are venit, dar pe adeverinta scrie ca a realizat un venit de 140000 lei cu impozit de 1500 lei realizat ”...venituri din transf. propr. imobiliare din patrimoniul personal-208 ON-LINE 45571027”.Am aflat că nu trebuie să plătesc impozit, acest venit este înregistrat deoarece soția mea și-a trecut apartamentul în care locuim de pe numele tatălui pe numele ei (socrul meu este decedat de doi ani). Mai poate fi inscrisa coasigurat CAS și deducere de impozit?

Alte discuții în legătură

Coasigurare de sanatate biid biid La intreprindere mi-au solicitat o declaratie a sotiei, in fata unui notar public ,cum ca nu are nici o sursa de venit .Nu de la fisc?!. Am primit la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotia angajata doreste sa il aiba pe sotul ei coasigurat. ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Sotia angajata doreste sa il aiba pe sotul ei coasigurat. Ce acte imi trebuie mie ca si angajator ca sa operez in declaratia 112 sotul ca si ... (vezi toată discuția)
Persoane care au in intretinere sot/sotie forico forico Lucrez intr-o institutie publica, pentru deducere impozit pe venit, coasigurat , contabila unitatii imi cere pe langa declaratia pe propria raspundere a sotiei ... (vezi toată discuția)