Sotia mea nu are loc de munca si este coasigurat CAS si primesc deducere de impozit.Pentru a o inscrie si în acest an mi s-a cerut adeverinta de la administratia financiara ca nu are venit, dar pe adeverinta scrie ca a realizat un venit de 140000 lei cu impozit de 1500 lei realizat ”...venituri din transf. propr. imobiliare din patrimoniul personal-208 ON-LINE 45571027”.Am aflat că nu trebuie să plătesc impozit, acest venit este înregistrat deoarece soția mea și-a trecut apartamentul în care locuim de pe numele tatălui pe numele ei (socrul meu este decedat de doi ani). Mai poate fi inscrisa coasigurat CAS și deducere de impozit?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.