Cristiano43 a scris:
Cei de la politie mi-au zis ca se ocupa ei de caz de astazi inainte..eu doar ramine sa astept sa mai trec maine pe la sectia de politie iar dupa aceea sa astept dar ideea este ca nu prea ma crede nimeni ca NU am dat acel cod MTCN, pe aici inasa dupa ce am citit, nu sunt eu prima si singura persoana ce sa trezit fara bani prin acest sistem al celor de la WesternUnion, se pare ca e un caz destul de des intalnit la noi insa cei de WU sustin sus si tare ca sistemul lor este unul de maxima siguranta si uite ca eu am ramas fara bani in maxim 10min dupa ce am epediat banii fara a divulga acel cod MTCN.
Este strigator la cer cum am putut sa ma incred intr-un sistem care se adevereste ca pina la urma este foarte vulnerabil in fata unor persoane cu aptitudini foarte bune in domeniul IT.
Un exemplu pe larg am gasit in acest site:
www.avocatnet.ro/content/for...
Cei de la politie ti-au spus bine: de acum se ocupa ei. Pentru inceput, nu te cred, ca in bancul cu broscuta, dar o pun la dosar. Individul nu este la prima actiune si nici complicii lui. Si, incet inet, lantul se strange, ii vor prinde dar, nota bene, banii nu o sa-i mai vezi vreodata. Cele mai multe fraude in sistemul bancar sunt facute de catre, sau cu complicitatea, angajatilor bancii.
Poate o sa te superi pe mine, dar este greu de crezut ca poate exista atata naivitate, asta ca sa ma exprim eufemistic. Poti sa ne explici si noua de ce ajunge cineva sa-si cumpere un telefon de 2000 lei, fara garantie? Asta presupunand ca tranzactia era facuta personal, si puteai sa-l pipai, sa-l mirosi etc. dar, in final, tot fara garantie. Si daca "generosul" era atat de benevoitor, de ce nu i-ai spus ca-i trimiti banii deindata ce ai in mana mobilul? Si ai fi vazut imediat ca ceva nu merge. Dar pentru asta, evident, trebuia sa fii mai destept decat el.
Oricum, felicitari pentru faptul ca ai avut curajul sa-ti recunosti prostia si sa actionezi legal!