avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... RegistruI unic de control
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

RegistruI unic de control

o asociatie sportiva non profit,neinregistrata la registrul comertului,ci doar la registrul sportiv,trebuie sa detina registru unic de control? Eu am gasit aceasta lege:
"Lege nr. 252 din 10/06/2003 privind registrul unic de control
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 429 din 18/06/2003

Cine are obligatia de a tine Registrul unic de control?
Contribuabilii, persoane juridice inregistrate la Oficiul National al Registrului Comertului, autorizate potrivit legii, au obligatia sa tina registrul unic de control.
Celelalte categorii de contribuabili pot tine registrul unic de control, in functie de optiunea acestora."
Nu am acest registru si asociatia este infiintata din 2009,si nu stiu cum sa procedez acum...dau amenda ca sa-l pot cumpara,sau nu este obligatoriu sa-l am,si atunci nu-l mai achizitionez..
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 16:11, 12 Februarie 2014
Nu trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de control asociatie de parinti scoala noriszah noriszah In cadrul unei asociatii de parinti este nevoie de registru de control ? Nu desfasuram operatii comerciale si nu suntem inregistrati la registrul comertului . ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control mari_ionescu mari_ionescu Buna ziua, Sunt PFA din 2008 iar potrivit legii 253/2003 art ( 1) si (2) nu sunt obligat sa detin registru unic de control. \"Legea 252/2003 Art. 1. - (1) ... (vezi toată discuția)
Registre mediere bisu bisu ca si birou de mediator ,trebuiesc ceva registre tipizate pt o buna functionare sau pur si simplu un simplu registru de intrari iesiri ?daca ma poiate ajuta ... (vezi toată discuția)