avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Baremuri consum de apa in Bucuresti
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Baremuri consum de apa in Bucuresti

Buna ziua

Exista o reglementare - NU Recomandare - cu privire la nivelul maxim de apa calda si rece ce pot fi alocate unui consumator necontorizat intr-un condominium ( bloc ) in care exista si consumatori contorizati si necontorizati ?
Daca da v-as ramane dator cu un link !

Daca nu exista acest tip de normativ, care ar fi caile de actiunue impotriva unei asociatii de propietari care a luat hotararea discretionara FARA A O NOTIFICA in prealabil, de a repartiza TOATE diferentele de masurare intre apometre si contorul de bransament catre cai necontorizati ?

Multumesc
catser@digicom.ro
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 11:46, 12 Februarie 2014
Administratorul trebuie sa repartizeze pe listele de intretinere toata factura venita de la furnizori.
Daca nu exista un regulament de repartizare a acestor diferente, celor care au apometre le trece valoarea consumului, iar celor necontorizati restul pana la inchiderea facturii.

Nicio lege nu poate limita un consum necontorizat atata timp cat in bloc exista contoare de bransament si contoare de apartament.
Daca cei contorizati pot justifica consumul cei fara apometre platesc diferenta fiindca nu puteti justifica cat consumati .
De ce nu va puneti contoare si ati rezolvat problema .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare apa rece si calda adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. Sunt administrator la un bloc cu 3 scari (o singura asociatie deci o singura persoana juridica pentru 3 scari). Avem un singur bransament pentru ... (vezi toată discuția)
Repartizari pierderi apa calda si apa rece catula catula buna ziua in blocul in care locuiesc avem apometre la apa calda si apa rece si veau sa intreb cum se repartizeaza pierderile dupa ce criteriu???la noi au ... (vezi toată discuția)
Repartizarea consumurilor de apa anduzexe anduzexe Buna seara, De mai bine de un an in bocul in care locuiesc s-au montat contoare noi de apa cu citire radio. Lunar primesc de la ISTA o Nota de consum ... (vezi toată discuția)