avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Insotitor pentru persoana in varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Insotitor pentru persoana in varsta

Buna ziua,Am o bunica de 90 de ani care sufera de dementa si necesita supraveghere continua,care este asigurata de mama mea,care sta tot timpul cu ea.Intrebarea mea este daca bunica mea poate beneficia pe langa pensie de un ajutor sau ceva asemanator pentru dementa iar daca mama mea ar avea vreun drept pentru un ajutor ca insotitor si ce demersuri ar trebui facute.Mentionez ca mama mea si-a depus actele pentru pensie la limita de varsta in luna ianuarie 2014.Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pensia bunicii mele -Sarra- -Sarra- Buna ziua, Bunica mea Niculae Ioana, a lucrat 9 ani, 4 luni si 9 zile si doreste sa stie daca primeste ajutor din partea statului, deoarece a platit cotizatie ... (vezi toată discuția)
Insotitor pentru bunic ina88 ina88 ma intereseaza daca as reusi cumva sa ma inscriu ca insotitor pentru bunicul meu ce are 88 de ani si sufera de dementa (cu scurte episoade de luciditate), ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas 2014 rev3enge rev3enge buna seara, am si eu o intrebare...bunicamea de 80 de ani are o pensie de 350 lei de pe urma CAP (desi pe cupon ii scrie indemnizatie sociala, aceasta este ... (vezi toată discuția)