avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract vanzare cumparare in litigiu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract vanzare cumparare in litigiu

Buna ziua!Doar o parere va rog, despre urmatorul caz:in 2008 o societate comerciala cumpara printr-un contract de vanz.cump. un teren de la o primarie, fara sa fie autentificat acest document la notariat, doar in baza aprobarii cons. local.Intre timp, institutia primariei prin primar se razgandeste si nu se prezinta la notariat pentru a autentifica cvc., pe motiv ca nu doreste sa mai vanda acel teren.Societate comerciala da in judecat primaria si dupa lupte seculare,obtine in anul 2013 hotarare definitiva ca acel contract intocmit in 2008 este corect.Intrebare:pentru acel teren s.c. trebuia sa plateasca un pret, pe care in aceasta perioada nu l-a platit, dar a folosit acel teren, deci de cand cei de la primarie, trebuie sa-i calculeze dobanzi(prevazute in contract), din 2008 sau din 2013!?
Cel mai recent răspuns: Cristina Timaru , Avocat 22:58, 9 Martie 2014
Ar trebuie sa puneti dispozitivul hotararii pe site, sa ctim ce a dispus instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare imobil a_l_e_x a_l_e_x buna ziua tuturor, sunt interesat sa cumpar un apartament la un anumit pret pe care in momentul actual nu-l pot achita in totalitate. Astfel, am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Autentificare cvc AnamariG AnamariG In 2001 s-a intocmit un CVC intre Doua societati la un imobil si teren. Contractul nu poate fi inscris in CF deoarece nu este autentificat. Notarii refuza ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren sub legea 18 monicajung82 monicajung82 Buna ziua! De curand am incheiat un antecontract pentru o casa aflata pe un teren care este dobandit prin constituire. Terenul a fost trecut in intravilan, dar ... (vezi toată discuția)