avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... REZOLUTIA PROCURORULUI INFIRMATA IN INSTANTA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

REZOLUTIA PROCURORULUI INFIRMATA IN INSTANTA

AM urmatoarea speta.
Intr-o plangere penala s-a dat NUP de procurorul de caz ( prim procuror) iar la contestatie seful ierarhic (prim procurorparchet tribunal) a dat tot NUP.
Am atacat la Judecatoria Rezolutia iar judecatorul a desfiintat NUP/urile.
Parchetul a facut recurs dar Tribunalul a respins Recursul si a dispus inceperea urmaririi penale, intorcand dosarul LA PROCURORUL de CAZ * care este primul procuror al Parchetului/, ce a dat NUP/ul.
In acest moment se taraganeaza totul si nu mi se permite sa vad dosarul
Intrebare/ Era absolut necesar ca dosarul sa se reintoarca la procurorul ce a dat NUP/ul, se putea abtine acesta, sau poate fi recuzat ?
Cel mai recent răspuns: Miclea_Sorin , utilizator 19:06, 30 Aprilie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Persoana care a efectuat urmarirea penala este incompatibila sa procedeze la refacerea acesteia, cand refacerea este dispusa de instanta cf. art. alin. ultim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala -recuzare si stramutare alexandra.a1404 alexandra.a1404 Intr-un dosar penal in legatura cu infractiuni economice, s-a dispus NUP de catre Parchet.Instanta a intors insa dos.pe art.278 alin .8 lit b din C.p.p. ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei de nup marianGeorgescu marianGeorgescu Buna ziua, ma intereseaza catre cine pot adresa o plangere impotriva unei rezolutii de NUP a Prim-Procurorului de la judecatoria sect 2. Concret cazul ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea rezolutiilor procurorilor bukinst bukinst Judecatorul a desfiintat rezolutia NUP procurorului si pe cea a prim procurorului si a dispus trimiterea cauzei procurorului in vederea redeschiderii urmaririi ... (vezi toată discuția)