avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnat la 3 ani cu suspendare lipsire de libertate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnat la 3 ani cu suspendare lipsire de libertate

Daca am fost condamnat in 2011 la 3 ani cu suspendare sub supraveghere si termen de incercare 6 ani ...Beneficiez de legea mai favorabila cu Noul cod penal ?
incadrarea era de la 3-10 ani vechiul cod.. acum este de la 1-7 ani Va rog mult de tot sa ma lamuriti si pe mine ,,,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Julian24 , utilizator 17:24, 14 Februarie 2014
Am uitat sa mentionez ca lipsirea de libertate era in forma agravata !!! si am inteles ca in noul cod penal sau scos formele agravate .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1,6 ani cu suspendare. GYOGYO GYOGYO Buna seara.Va rog sa ma ajutati la o problema.In februarie 2013 prin hotarare de la curtea de apel, am primit 1ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare si 3 ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept letty letty Buna ziua, am si eu o intrebare : Am o condamnare cu suspendare de 3 ani, cu termen de incercare de 6 ani din 2009 la care reabilitarea de drept intervine dupa ... (vezi toată discuția)
Ncpp - condamnare suspendare, schimbari raul1907 raul1907 aduce schimbari noul cod penal pentru persoanele care ispasesc o condamnare cu suspendare(3,5 ani)?[ (vezi toată discuția)