avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare transport

Buna ziua,
Sunt salariat civil in cadrul MApN si as dori sa stiu daca as putea beneficia de decontare bilet maxi taxi, eu locuiesc in ilfov, iar institutia este in Bucuresti, am intrebat la contabilitate si la personal si mi-au spus ca nu stiu ca ele deconteaza doar la 1 subofiter si un ofiter dar la civil nu cunoaste daca se poate. Va rog sa ma ajutati daca se poate pt ca eu am citit cateva legi dar nu ma pricep atat cat sa merg sa le pun legea in fata sa vad daca e rea vointa sau nestiinta din partea lor. Pt ca daca ar deconta se poarta ca si cum dau din buzunarul propriu si nu ne cunoastem drepturile pt ca refuza sa ne nformeze.

Alte discuții în legătură

Concurs victor sorin victor sorin Buna seara ,am aplicat si participat la u comcurs pt ocuparea uniu post la MapN ,am constatat urmatoarele situatii ; - persoana care iesea la pensie ... (vezi toată discuția)
Pentru decontarea navetei saptamanale maria.costan maria.costan Buna seara.... Sunt bugetar... pana anul trecut seful contabil de la noi mi-a decontat valoarea biletelor de microbuz.. anul asta a zis ca nu mi le mai ... (vezi toată discuția)
Pt ofiterii mapn se poate merge in instanta pe litigiu de munca conf cod muncii ? Krissia . Krissia . Pentru ofiterii MAPN se poate apela la Tribunal - sectia litigii de munca pt daune morale, hartuire psihica, anulare acte administrative si repunere in ... (vezi toată discuția)