avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

am fost impliccat intr-un accident auto.intimpul unui viraj la stinga pe cere la-m semnalizat conform codului rutier dupa asigurarea prealabila am fost lovit din spate de catre un autoturism, perpendicular in stilpul dintre usi in partea stinga a masini pe care o conducea.soferul auto care m-a lovit nu avea asig RCA incheiata si nu avea aupra sa nici un document care sa ateste indenttatea masini politistul sosit la fata locului a intocmit procesul-verbal tot in favoarea cond auto care m-a accidentat cu toate ca ia-m prezentat politistului martor ocular care se afla ca pasager ocazional in auto care m-a lovit,acesta observind ca eu semnalizam din timp virajul la stinga,politistul a refuzat audierea martorului.CINE SE FACE VINOVAT DE PRODUCEREA ACCIDENTULUI?

Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:16, 12 Februarie 2014
Contestati in instanta in termen de 15 zile procesul verbal de contraventie. Folositi-va de toate probele pe care le aveti. Solicitati efectuarea unei expertize tehnice pentru stabilirea modului de producere a accidentului. Numai instanta instanta, pe baza probatoriului, poate stabili cine este vinovat de producerea accidentului.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viraj stanga versus depasire coloana pe linie continua. cine este vinovat? r_a_henegar r_a_henegar Va supun spre dezbatere si consiliere urmatoarea speta: Drum national. Zona de actiune a indicatorului \"Depasirea interzisa\". Linie continua (intrerupta ... (vezi toată discuția)
Accident auto este este Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier din care au rezultat pagube materiale minore. Accidentul s-a produs cand eu eram in coloana pe banda a ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului-verbal de contraventie, politia rutiera sterianaconst sterianaconst Acum o luna am fost lovita de catre o autoutilitara care a dat in marsarier, soferul a recunoscut initial, dar nu avea nici un document asupra lui. A insistat ... (vezi toată discuția)