avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita??/
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita??/

Am avut un card de cumparaturi pe care nu l-am platit pentru ca nu am fost in tara.In acest timp mi-a venit o scrisoare la adresa de pe buletin de la un executor judecatoresc in care scria ca voi fi executat silit.Atata timp cat eu nu am niciun fel de bun(mobil sau imobil) pe numele meu, cum ar putea acest executor judecatoresc sa recupereze acea suma de bani??/Este posibil ca sa mi se puna interdictie pe pasaport?Daca da, care este procedura si cat timp dureaza???Ce ma sfatuiti in acest caz??
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 15:46, 17 Aprilie 2009
Subiecte identice cu ale dumneavoastra au fost expuse in mod repetat. Nu strica sa cautati atent in forum daca nu cumva a mai fost postat subiectul si abia ... scuze sunt paternalist si acest lucru e interzis. Ma scuzati!

Nu vi se poate pune interdictie pe pasaport. Daca nu aveti niciun bun, nici macar venituri din salarii sau alte venituri, nexecutorul nu va poate executa silit. Fiind o executare asupra bunurilor dumneavoastra, evident ca nu are ce executa in cazul in care nu exista bunuri. Dar daca in termen de 3 ani ( de la ultimul act intrerupator de curgere a termenului de prescriptie efectuat de creditor) veti dobandi vreun bun, atunci acel bun poate fi executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de cumparaturi tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am un card de cumparaturi facut prin [editat[;intre timp, contractand un credit ipotecar in valuta, nu am mai putut achita si rata lunara pt acel ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru un card de credit de 3000 de lei, se poate? kittyutabran1 kittyutabran1 Numele meu este Cristina, iar in urma cu aproximativ 3 ani, am luat un card de credit de la Banca, din cauza faptului ca mi-am pierdut serviciul intre timp, nu ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu pentru un credit de nevoi personale luat in 2008 coldangel coldangel Tocmai am fost anuntat prinr-un mesaj pe telefon ca am poprire pe cont. Am verificat pe internet, si intr-adevar, apare un dosar la judecatorie pt incheiere de ... (vezi toată discuția)