avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Salariu in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Salariu in invatamant

Lucrez la gradinita,si vechimea educatoarelor nu o baga in salar brut iar la noi la auxiliar,o baga-vechimea in brut! De ce? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 00:12, 14 Februarie 2014
Buna ziua, nu cred ca am inteles exact intrebarea....in salariu brut se regasesc toate sporurile, inclusiv vechimea, pentru toate categoriile de personal: didactic, auxiliar si nedidactic.
Este vorba de salariul de baza. Salariul personalului didactic auxiliar se calculeaza cf. anexelor 3b si 5 din L. 63/2011.
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2014
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea cu salariul minim remuss remuss Buna ziua.Am un verisor care lucreaza la o scoala,muncitor si nu are nici salariul minim pe economie.Cum se poate ca secretarul de la scoala sa spuna ca la un ... (vezi toată discuția)
Salarizare elisabeta andronic elisabeta andronic o persoana care este angajata la data de 04.05.2011 pentru prima data in invatamantul special pe un post didactic auxiliar, poate beneficia de sporul de ... (vezi toată discuția)
Salariu de incadrare in invatamant im_swenky im_swenky Am o vechime in campul muncii de 35 de ani, iar in invatamant de 20 de ani. In prezent sunt profesor si as dori sa stiu care este modul de calculare a ... (vezi toată discuția)