avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii finante
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii finante

Ce declaratii/formulare se duc pana in termenul de 27 aprilie la finante pt o micro si ce reprezinta fiecare, va rog mult.
Nu stiu ce am de dus acum. Am dus cele lunare, la pensii, somaj, itm, casa de asig insa nu stiu ce trebuie pregatit la trimestru atat pentru salariat si nu numai ( impozit, etc).
Este o micro, neplat de TVA, impozit pe venit.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Emese-Ibolya Tavaszi , Consultant fiscal 16:57, 17 Aprilie 2009
O microintreprindere neplatitoare de TVA depune acum la Finante declaratia 100 cu impozitele datorate la Bugetul de Stat, declaratia 102 cu contributiile datorate la Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat, declaratia 103 privind accizele-daca e cazul. Descarcati programul de pe www.mfinante.ro si vedeti din impozitele si contributiile enumerate in program, care sunt cele datorate in cazul societatii d-vstra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate CVASI CVASI In cazul in care o microintreprindere (neplatitoare de tva si cu 1 salariat) isi suspenda activitatea cu 15 mai la registrul comertului si apoi cere la ... (vezi toată discuția)
Activitate suspendata declaratii catibo catibo am activitate suspendata dei 01.08.2010. in luna mai 2011 vreau sa reincep activitatea. momentan sunt trecut ca platitor de impozit pe profit. trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Contul unic valih valih Conform OMEF 1294/2007, contributiile si alte sume reprezentand creante fiscale se platesc intr-un cont unic. Cum se procedeaza? Se face un singur OP cu o ... (vezi toată discuția)