avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa afisaj stradal pe proprietate privata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa afisaj stradal pe proprietate privata

Exista vreun temei legal pentru ca o societate privata sa solicite unei alte societati private plata unei taxe pentru afisarea unui panou publicitar (informatii despre serviciile prestate, date de contact, indicatii de orientare) montat pe gardul care imprejumuieste proprietatea firmei?
Sau aceasta este obligata sa plateasca catre primarie o taxa de afisaj stradal?
Daca raspunsul este pozitiv exista ceva reglementari in acest sens?
Pentru o mai clara intelegere a situatiei, panoul respectiv nu este montat pe domeniul public ci direct pe gardul societatii.

Alte discuții în legătură

Taxa panou publicitar madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Pe terenul proprietate personala am amplasat un anou publicitar. Intrebarea mea este daca trebuie sa platesc taxa aferenta acestui panou la ... (vezi toată discuția)
Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare firma la primarie bea_foris bea_foris Buna ziua tuturor, o societate oarecare, care nu detine bunuri supuse impozitelor/taxelor locale, are obligatia de a se inregistra la primarie, si a depune in ... (vezi toată discuția)